MERSİN / AYDINCIK - Aydıncık İmam Hatip Ortaokulu

Aydıncık İmam Hatip Ortaokulu

Merkez Mahallesi Aydıncık Öğretmenevi Karşısı AYDINCIK/MERSİN
Vizyon
Milli ve manevi değerlerine bağlı, içinde yaşadığı ve gelecekte yaşayacağı zamanın ihtiyaçları doğrultusunda kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek. Çağdaş, uygarlığın gerektirdiği şekilde düşünen, yapıcı, bilgili, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, ortak bir genel kültürde anadilini doğru ve etkili kullanabilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizde içinde bulundukları zamanın gelişen ve karmaşıklaşan ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını sağlamak. Yaşadığımız ortamda sevgi, saygı ve hoşgörünün, başarma azmi ve sevincinin tüm öğrencilerimizin gönüllerinde yer etmesini sağlamak. Bulunduğu ortamı şekillendirme ve mükemmele taşıma sorumluluğu içinde olan bireylerin yetişmesinde öncü olmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :tekli öğretim